1. Sverige
 2. Scotch® Brand: Tejphållare
 3. Alla Scotch™-produkter
 4. Mounting & Fastening
 5. Monteringstejp inomhus
 6. Scotch-Fix™ Transparent monteringstejp 4910C-1950-P, 19 mm x 5 m, 1 rulle/förpackning

Scotch-Fix™ Transparent monteringstejp 4910C-1950-P, 19 mm x 5 m, 1 rulle/förpackning

 • 3M ID 7100261814
 • UPC 04046719732340

Håller föremål som väger upp till 7 kg, 1 kg/20 cm

Osynlig vidhäftning - Praktiskt taget transparent design låter din inredning stå i centrum

100 % häftämne, 3M™ avancerad teknik

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Håller föremål som väger upp till 7 kg, 1 kg/20 cm
 • Osynlig vidhäftning - Praktiskt taget transparent design låter din inredning stå i centrum
 • 100 % häftämne, 3M™ avancerad teknik
 • UV- och temperaturtålig från 0°C till 40°C
 • Designad för: Glas, kakel, akryl och metall
 • Avsedd för inomhusbruk - Ger en stark, permanent vidhäftning vid kontakt
 • Inga verktyg behövs
 • Appliceringsinstruktion 1. Rengör ytan med alkohol och låt torka. 2. Applicera tejpen som visas på bilden. 3. Tryck fast i 60 sekunder. VARNING: Häng inte över områden där fallande föremål kan orsaka skada. Denna produkt har permanent häftämne och kan ge skador på ytan vid borttagning. OBS! Använd inte på tapeter eller känsliga ytor. Se till att appliceringsytan är plan, slät och kan hålla det föremål som monteras. Hela häftämnesytan måste fästas helt på båda sidor. Monteringstemperatur: 10° C - 37° C

Scotch-Fix™ Transparent monteringstejp med 3M™ avancerade teknik. Denna osynliga tejp håller föremål som väger upp till 7 kg och kan användas inomhus och är perfekt för glas, kakel, akryl och metall.

För föremål som behöver en osynlig monteringslösning, använd Scotch-Fix™ Transparent dubbelhäftande monteringstejp. Praktiskt taget transparent, den här dubbelhäftande permanenta tejpen är perfekt för montering av glas, kakel och konstverk. Det är en överlägset starkt vidhäftning som håller upp till 7 kg tack vare 3M™ Avancerade teknik. Så oavsett om du monterar sminkställ av akryl eller en genomskinlig fotoram, fixa det med säkerhet med Scotch-Fix™ Transparent dubbelhäftande monteringstejp. Appliceringsinstruktion: 1. Rengör ytan med alkohol och låt torka. 2. Applicera tejpen som visas på bilden. 3. Tryck fast i 60 sekunder. VARNING: Häng inte över områden där fallande föremål kan orsaka skada. Denna produkt har permanent häftämne och kan ge skador på ytan vid borttagning. OBS! Använd inte på tapeter eller känsliga ytor. Se till att appliceringsytan är plan, slät och kan hålla det föremål som monteras. Hela häftämnesytan måste fästas helt på båda sidor. Monteringstemperatur: 10° C - 37° C.

Föreslagna användningsområden
 • Reparera eller montera t.ex. transparenta dekorativa föremål på glasfönster eller akrylföremål

Specifikationer