Tejphackar

Tejpknep

Lär dig den grundläggande skillnaden mellan tejper och få idéer för att använda tejp på unika sätt för att lösa vardagliga problem.

Tejphackar

Grundläggande information om tejp: Vad är skillnaden?

Att göra ett jobb på rätt sätt är att börja med rätt verktyg. Alla våra tejper är utformade för ett specifikt användningsområde. Låt inte fel tejp hindra ditt projekt från att bli perfekt.

 • Klara tejper Klara tejper är för användning, reparationen och lätt montering. Lätt att klippa och dra av från rullen.


 • Reparera ett trasigt skosnöre med Scotch® Crystal Tejp

  Reparera ett trasigt skosnöre

  Om du vill reparera skosnörets ände, behöver du inte leta längre än till Scotch® Crystal Tejp. Bara snurra tejpen runt den fransiga delen. Du kan även använda Washi Tejp eller Dekorativ Tejp för att personanpassa dina skosnören.


 • Rengör tangentbordet med Scotch® Magic™ Tejp

  Rengör tangentbordet

  Du behöver inte tryckluft för att göra rent tangentbordet, bara dra med en remsa Scotch® Magic™ Tejp mellan tangentraderna för att samla upp damm och smuts.


Arrangera blommor med Scotch® Tejp

Arrangera blommor med Scotch® Magic™ Tejp

 • Få dina vaser att fungera bättre med Scotch® Magic™ Tejp. Använd remsor av samma längd, gör ett rutnät med jämna mellanrum vid vasens övre del (även om den på fotot är fyrkantig fungerar även en rund vas lika bra).

 • Sedan är det bara att sticka blommor i de tomma rutorna mellan tejpen. Detta garanterar att arrangemanget står rakt upp utan att behöva bunta ihop blommorna eller fylla vasen med fyllning.


Fakta om designen av tejphållare
 • Fakta om designen av tejphållare

  Den klassiska tejphållaren för skrivbord är så ikonisk att många av funktionerna inte märks. Scotch® Tejphållare C-38 står stadigt på skrivbordet och passar olika typer av tejp och kan lätt rivas av med en hand. Finns tillgänglig i flera olika färger.


Visste du att?
Scotch® Tejp har använts för att täcka små frakturer på duv- och kalkonägg för att hålla dem säkra tills de kläcks.

Produkter som används


Du kanske även är intresserad av

 • Ta en titt på våra transparenta tejper för att reparera revor, montera foton eller slå in paket perfekt. Varje tejp är utformad för att lösa en unik uppsättning problem – hitta den tejp som skapades för ditt projekt.