1. Sverige
 2. Scotch® Brand: Tejphållare
 3. Alla Scotch™-produkter
 4. Mounting & Fastening
 5. Monteringstejp utomhus
 6. Scotch-Fix™ Exterior monteringstejp 411-1950-P, 19mm x 5m, 1 rulle/förpackning

Scotch-Fix™ Exterior monteringstejp 411-1950-P, 19mm x 5m, 1 rulle/förpackning

 • 3M ID 7100274675
 • UPC 04054596685819

Håller föremål som väger upp till 7 kg, 1 kg/30 cm

Väderbeständig - hög formbarhet fäster enkelt på dina ytor och ditt objekt

100 % häftämne, 3M™ avancerad teknik

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Håller föremål som väger upp till 7 kg, 1 kg/30 cm
 • Väderbeständig - hög formbarhet fäster enkelt på dina ytor och ditt objekt
 • 100 % häftämne, 3M™ avancerad teknik
 • Väder- & temperaturbeständig från -40°C till 90°C
 • Designad för: Metall, målat/behandlat trä och akryl
 • Avsedd för utomhusbruk - Ger en stark, permanent vidhäftning
 • Inga verktyg behövs
 • Appliceringsinstruktion 1. Rengör ytan med alkohol och låt torka. 2. Applicera tejpen som visas på bilden. 3. Tryck fast i 60 sekunder. VARNING: Häng inte över områden där fallande föremål kan orsaka skada. Denna produkt har permanent häftämne och kan ge skador på ytan vid borttagning. OBS! Använd inte på tapeter eller känsliga ytor. Se till att appliceringsytan är plan, slät och kan hålla det föremål som monteras. Hela häftämnesytan måste fästas helt på båda sidor. Monteringstemperatur: 10° C - 37° C

Scotch-Fix™ Exterior monteringstejp med 3M™ avancerade teknik. Denna väderbeständiga tejp håller upp till 7 kg och kan användas utomhus och är perfekt på metall, målat/behandlat trä och akryl.

Oavsett om du snyggar till utsidan av ditt hem eller förstärker din brevlåda, är Scotch-Fix™ Exterior dubbelhäftande monteringstejp den du väljer för en problemfri, permanent vidhäftning. Denna kraftfulla dubbelhäftande tejp ger exceptionell vidhäftning och håller upp till 7 kg på grund av dess 3M™ avancerade teknik. Den anpassar sig enkelt och är perfekt för en mängd olika ytor. Den är väderbeständig och gör det möjligt att snabbt och enkelt montera eller fixa föremål utomhus. Appliceringsinstruktion: 1. Rengör ytan med alkohol och låt torka. 2. Applicera tejpen som visas på bilden. 3. Tryck fast i 60 sekunder. VARNING: Häng inte över områden där fallande föremål kan orsaka skada. Denna produkt har permanent häftämne och kan ge skador på ytan vid borttagning. OBS! Använd inte på tapeter eller känsliga ytor. Se till att appliceringsytan är plan, slät och kan hålla det föremål som monteras. Hela häftämnesytan måste fästas helt på båda sidor. Monteringstemperatur: 10° C - 37° C.

Föreslagna användningsområden
 • Reparera eller montera träspaljéer, staketstolpar, dörrsparkplattor eller brevlådor, utomhusskyltar

Specifikationer